Ga naar de inhoud

Onze Diensten

“TECHNIEK DOOR GOEDE HANDEN”
Door verandering van de energiemarkt zijn we meer aangewezen op zon en windenergie. Hierdoor worden steeds meer grote energiecentrales vervangen door kleinere centrales met warmtekrachtkoppeling. Het decentraal opwekken van energie geeft meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat energie efficiënter en goedkoper kan worden opgewekt. Wanneer ook een warmtepomp wordt toegepast, kan er in veel gevallen zelfs nog een beter rendement worden behaald. Hoeveel er kan worden bespaard, berekenen we voor de klant. Verder kunnen we uiteraard helpen met de bouw van een passende centrale.
Wanneer de installatie in werking is, dient deze te worden onderhouden. Het onderhoud voeren wij uit met veel passie en plezier. Wij gaan voor de beste kwaliteit.Onderhoud

Ons doel is maximale zorg en minimale stiltand door storingen. Het gevolg hiervan is maximale beschikbaarheid voor de de klant.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit houdt in dat we de juiste materialen toepassen en voldoende tijd nemen voor het uit te voeren onderhoud.

Projecten

Het begeleiden van compleet nieuw te bouwen projecten tot en met complete ombouw van besturingen en revisies. Recente projecten die we hebben uitgevoerd kun je terug vinden bij onze referenties.

REVISIES

Op een gegeven moment komt de WKK aan het eind van zijn levensduur en moet deze worden gereviseerd. Dit houdt niet alleen in dat de gasmotor wordt gecontroleerd, maar dat van alle componenten wordt bekeken of deze aan vervanging toe zijn. RBZ Services streeft naar de hoogste kwaliteit, in geval van twijfel zal het onderdeel daarom direct worden vervangen. De klant kan zorgeloos verder met zijn bedrijfsvoering.

Om eventuele storingen snel te kunnen verhelpen hebben we diverse gebruikte WKK’s, maar ook onderdelen van MAN of Waukesha motoren op voorraad. Indien een gebruikte installatie voor u geen optie is, kunnen we uiteraard ook een aanbieding maken voor een nieuwe WKK.

Laatste Video’s

Wij presenteren hier onze laatste video’s

Hiermee krijgt u een klein beetje een idee wat er bij ons allemaal gaande is op het moment.