Ga naar de inhoud

v.l.n.r: Remco, Edzer, Boaz, Bart, Durk, Cor.

RBZ Services is in 2016 opgericht vanuit de samenwerking tussen Roukema B.V. en Powertec Warmtekracht. Aangezien Powertec veel werkzaamheden uitvoerde in opdracht van Roukema B.V. hebben Edzer Roukema, Bart Boering en Boaz Zitoony besloten om de werkzaamheden van het bedrijf over te nemen. Op deze manier werd het mogelijk om alle kennis en ervaring van Powertec, te behouden.

Onderhoud

Ons doel is maximale zorg en minimale stiltand door storingen. Het gevolg hiervan is maximale beschikbaarheid voor de de klant.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit houdt in dat we de juiste materialen toepassen en voldoende tijd nemen voor het uit te voeren onderhoud.

Projecten

Het begeleiden van compleet nieuw te bouwen projecten tot en met complete ombouw van besturingen en revisies. Recente projecten die we hebben uitgevoerd kun je terug vinden bij onze referenties.

REVISIES

Op een gegeven moment komt de WKK aan het eind van zijn levensduur en moet deze worden gereviseerd. Dit houdt niet alleen in dat de gasmotor wordt gecontroleerd, maar dat van alle componenten wordt bekeken of deze aan vervanging toe zijn. RBZ Services streeft naar de hoogste kwaliteit, in geval van twijfel zal het onderdeel daarom direct worden vervangen. De klant kan zorgeloos verder met zijn bedrijfsvoering.

Om eventuele storingen snel te kunnen verhelpen hebben we diverse gebruikte WKK’s, maar ook onderdelen van MAN of Waukesha motoren op voorraad. Indien een gebruikte installatie voor u geen optie is, kunnen we uiteraard ook een aanbieding maken voor een nieuwe WKK.

Laatste Video’s

Wij presenteren hier onze laatste video’s

Hiermee krijgt u een klein beetje een idee wat er bij ons allemaal gaande is op het moment.